Tjindjara2017-11-23T12:18:42+00:00

Biografie Tjindjara

De Amsterdamse Tjindjara (Metschendorp) begon al op 11-jarige leeftijd aan de inmiddels beroemde dansacademie van Lucia Marthas. Op 15-jarige leeftijd maakte ze haar TV- debuut en deed mee aan het Junior Songfestival en behaalde een tweede plek.

Al snel rolde ze de muziek- en theaterwereld in. Bijrollen kwamen voorbij in musicals als “Droomvlucht”, “Harem” en de theatervoorstelling “Jeans”. Ze maakte als danseres onderdeel uit van de Symphonica in Rosso-concerten van Lionel Richie en Diana Ross en 4 jaar geleden nam Ali B haar onder zijn vleugels in het TV programma X-Factor.

Tjindjara speelt in 2015 diverse rollen in de musicals “Dreamgirls” en in 2016 vertolkt zij in The Bodyguard zelfs een aantal keren per week de hoofdrollen van Rachel Marron en Nicky Marron in de hitmusical The Bodyguard.

Ondertussen droomt Tjindjara van haar solo- carrière als popzangeres. Touren met haar eigen band en dansers naar haar grote voorbeeld Beyoncé, staat hoog op haar bucketlist. Eind 2015 brengt ze de single “Bad habits” uit een featuring op een track van DJ/producers Dirtcaps (Yellow Claw). in 2017 zingt zij de titelsong “Sitting in the morning sun” in voor de met goud bekroonde bioscoopfilm “Voor elkaar gemaakt”. De track is een productie van DJ Lulleaux en is inmiddels meer dan 800.000 keer beluisterd via Spotify.

Angel on the streets

In 2017 tekent zij een nieuwe overeenkomst met label Cloud 9 Music. Haar debuutsingle als Tjindjara “Angel on the streets” werd geschreven door oa Daniel Gibson ( Sam Feldt, Sharon Doorson) en geproduceerd door Project Money met een featuring van de populaire rapper
F1rstman. In oktober 2017 maakte zij haar opwachting in The Voice of Holland. Met haar uitvoering van ‘What About Us’ van Pink wist ze alle coaches te overtuigen. De Blind audition is inmiddels meer dan 1 miljoen keer bekeken op You Tube.

Tjindjara

Wil je op de hoogte blijven van Tjindjara? Volg haar op social media!

Dirtcaps feat. Tjindjara – Bad Habit (Official Music Video)

Met haar versie van Pink’s What About Us blaast ze de jury van The Voice of Holland, seizoen 2017-2018 omver.

Bruno Mars 24K Magic Tjindjara ft Steven Aswin Cover

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

NEEM CONTACT OP