Biografie Patricia van Haastrecht

Patricia is in 2010 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Zij volgde lessen bij o.a. Frank Sanders, Karin Bloemen, Tetske van Ossewaarde, Steven Moonen en Wil van der Meer.

Zij volgde lessen & workshops in spel ( o.a. Jeroen Krabbé, Frederik de Groot en Lieneke le Roux) en masterclasses van oa Arjan Ederveen, Frans Mulder en Inge Ipenburg (cameratechniek). In 2015 behaalde zij de opleiding Complete Vocal Technique (CVT) intensive course in Kopenhagen

Theater

Patricia speelde de afgelopen jaren diverse rollen in verschillende theatervoorstellingen waaronder Peter Pan ( 2016 /17bijrol Mrs Darling), Vals (2016/17 hoofdrol Abby), Ordinary Days( 2015/16), Een Zaanse Kerst (2014) en Ode aan Wilmink & Bannink ( 2014 onder regie van Fred Florusse).

Momenteel is zij te horen in de RTL Events productie Pandora en Toon, Liedjesman, theatervoorstelling van Maurice Hermans met de liedjes van Toon Hermans (tot en met 10 december 2017). Ook was Patricia te zien in de All You Need Is Love Kerst uitzending van 2017.

Prijzen


2017: Musicalworld nominatie voor doorbraak
2010: Winnares Jos Brink Genesius Penning (uit handen van Simone Kleinsma)

TV/Film

Als (stem)actrice is Patricia te horen en te zien in verschillende commercials (o.a. ANWB, Verkade)

Solo

Patricia doet in 2018 mee aan The Voice Of Holland. Haar blind audition-nummer ‘Rise Up’ is inmiddels bijna 10 miljoen keer bekeken op You Tube. In de grote finale in 2019 behaalde Patricia een tweede plek. In mei stond zij in een uitverkochte Ronda-zaal in Tivolivredenburg gevolgd door de clubtour ‘Whatever’ in het najaar en het tekenen van haar eerste deal bij muzieklabel Redline Music. Op het label verscheen in 2020 de EP Cover Sessions en de singles ‘Thunder’, ‘Fallin’Again’ en ‘You make me feel stronger’. Deze laatste track was te zien en te horen in het SBS6 programma ‘We Want More’. 

Patricia van Haastrecht

Wil je op de hoogte blijven van Patricia? Klik hier voor haar website

Volg haar op social media.

You make me feel stronger- We Want More

We Want More- Keep on Smiling ( Halve finale)

September 25 – single release Fallin’ Again

Talkshow M – powerballads Celine Dion

The Blind Auditions The Voice -Rise Up

Duet met Waylon – Shallow

Acoustic Radio 1 – Chandelier

Patricia zingt een cover van Demi Lovato’s Stone Cold

I will go – 1st single release

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

NEEM CONTACT OP