Merijn Oerlemans

Merijn Oerlemans won de ‘Beste Mannelijke Hoofdrol 2016’ bij stichting Amateur Musical Awards Nederland. Speelde een hoofdrol in het theaterconcert Bella Italia (2017/2018), hoofdrol in de jeugdvoorstelling Willem Junior (2021/2022), hoofdrol familievoorstelling Mees Kees (2024).

Fotografie ( Nico Kroon)

Theater

In 2020 speelt Merijn zijn eerste hoofdrol in de musical Koning van Katoren  

Afgelopen seizoen (2018/2019) was Merijn samen met Rein van Duivenboden te zien in de familiemusical ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ naar het boek van Thea Beckman. Ook speelde hij een rol in de komische kinderklucht ‘De Verjaardag van Sinterklaas’ rondom Karel De Kok en kornuiten.

Verder speelde Merijn als Buddy in ‘Babs en Buddy’ (2017), de rol van Baron van Swieten in Amadeus Mozart(2016) en Rogier van Rooden, Petticoat (2016).

TV/FILM

In 2019 was Merijn te zien als jurylid in de TV-hit ALL TOGETHER NOW op RTL 4.  Ook speelde hij afgelopen jaar in commercials van ING en De Pindakaaswinkel en stond hij als jong aanstormend talent met een interview in het blad &C van Chantal Janzen.

Buiten het theater heeft hij ook rollen mogen spelen in de tv serie ‘Just Like Me’ van Disney Channel en de populaire tv serie ‘Brugklas’ op Zapp NPO3. Als stemacteur is Merijn te horen bij o.a. HAMSTA (Mimo Jito), en verschillende commercials voor Aldi en Zapp.

Muziek

Merijn was 1 van de gezichten van de  boyband en YouTube-formatie ZOMAER. Dit YouTube kanaal had meer dan 115.000 abonnees en meer dan 12 miljoen views. Met Zomaer gaf Merijn optredens op o.a. het Tina Festival in Duinrell en de Hitkrant Hittegolf Awards.

Presenteren

Merijn werkt ook regelmatig als presentator. Zo presenteerde hij o.a. op het Hoofd Podium van Serious Request (Glazen Huis).

Merijn Oerlemans

Kijk ook op de website van Merijn

Merijn is ook te volgen op social media via onderstaande buttons.

Commercial De Pindakaaswinkel

Merijn Oerlemans ING Commercial 2019

Merijn Oerlemans in de nieuwe McDonalds commercials ‘Big Tasty’2019

Merijn Oerlemans in Bella Italia

Mees Kees audities kindercast

Willem Junior

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

NEEM CONTACT OP