Loading...
Merijn Oerlemans2019-01-04T11:56:13+00:00

Merijn Oerlemans

Merijn Oerlemans won de ‘Beste Mannelijke Hoofdrol 2016’ bij stichting Amateur Musical Awards Nederland. Hierdoor maakte hij al snel de sprong naar de professionele wereld en speelde eerder dit jaar zelfs al zijn eerste hoofdrol in het theaterconcert: Bella Italia van De Graaf & Cornelissen Entertainment, samen met Leonie Meijer en Marijn Brouwers.

Theater

Komend theaterseizoen (2018/2019) speelt Merijn samen met Rein van Duivenboden de hoofdrollen in de familiemusical ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ naar het boek van Thea Beckman. Ook speelt hij een rol in de komische kinderklucht ‘De Verjaardag van Sinterklaas’ rondom Karel De Kok en kornuiten.

Verder speelde Merijn als Buddy in ‘Babs en Buddy’ (2017), de rol van Baron van Swieten in Amadeus Mozart(2016) en Rogier van Rooden, Petticoat (2016).

TV/FILM

Buiten het theater heeft hij ook rollen mogen spelen in de tv serie ‘Just Like Me’ van Disney Channel en de populaire tv serie ‘Brugklas’ op Zapp NPO3. Als stemacteur is Merijn te horen bij o.a. HAMSTA (Mimo Jipo), en verschillende commercials voor Aldi en Zapp.

Muziek

Merijn was 1 van de gezichten van de  boyband en YouTube-formatie ZOMAER. Dit YouTube kanaal had meer dan 115.000 abonnees en meer dan 12 miljoen views. Met Zomaer gaf Merijn optredens op o.a. het Tina Festival in Duinrell en de Hitkrant Hittegolf Awards.

Presenteren

Merijn werkt ook regelmatig als presentator. Zo presenteerde hij o.a. op het Hoofd Podium van Serious Request (Glazen Huis) en verschillende Sint DJ Shows door het hele land.

Merijn Oerlemans

Kijk ook op de website van Merijn

Merijn is ook te volgen op social media via onderstaande buttons.

Merijn Oerlemans in de nieuwe McDonalds commercials ‘Big Tasty’2019

Merijn Oerlemans in Bella Italia

Babs & Buddy

En dit is Merijn! Hij stelt zich voor.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

NEEM CONTACT OP