ALL ABOUT ARTISTS – MASTERCLASSES

Ben jij zanger of zangeres en wil jij solo of met jouw band de top bereiken, boek dan nu de All About Artists Masterclasses

Dennis Erhardt (All About Artists) staat voor meer dan 25 jaar ervaring in de muziek en entertainmentbranche op het allerhoogste niveau en is er vanaf nu om jou te begeleiden.

Ik geef antwoord op al jouw brandende vragen:

Wat zijn de valkuilen binnen de muziek industrie?

Hoe word ik popster, singer songwriter, volkszanger of musicalster?

Wel of juist niet aansluiten bij een management of boekingskantoor?

Hoe krijg ik meer optredens in het land?

Hoe verhoog ik mijn bereik op social media?

Waarom heb ik mediatraining nodig voor interviews?

Ik schrijf songs, moet ik bij dan aansluiten bij een uitgeverij?

Wat is de rol van Buma, Stemra, Sena en Norma?

Hoe belangrijk is styling?

Ik wil een eerlijke mening over een nieuwe track, single of demo?

Ons motto Team work makes the dream work! Het gaat er niet alleen om wat je kunt, maar ook wie je kent en hoe je bent. En nooit vergeten wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen.

 ALL ABOUT ARTISTS: DENNIS ERHARDT

Meer dan 25 jaar geleden begonnen als Artist & Repertoire manager bij diverse grote muzieklabels ( Universal Music, CNR Records, Strengholt Music Group) en als Creative Director bij Cloud 9 Music /Armada. In deze functies stond hij aan de basis van grote succes met artiesten als: Marco Borsato, Jan Smit, Sharon Doorson, OG3NE, Idols, The Bold&The Beautiful, Antonie Kamerling/Hero, Telekids, Songfestival in 2000 met Linda Wagenmakers en werkte en werkt op diverse vlakken mee aan The Voice of Holland. Erhardt was ook de oprichter en hoofdredacteur van Novum Entertainment, van 2004-2009 het grootste persbureau van Nederland op gebied van Entertainment en werkte nauw samen met De Telegraaf, RTL Boulevard en Shownieuws. Acht jaar geleden startte hij met artiestenmanagement en begeleidde hij oa Thomas Berge, Sharon Doorson en inmiddels via All About Artists oa Carolina Dijkhuizen, Monique Smit, Gaia Aikman (Lion King), Patricia van Haastrecht (The Voice), Sjors van der Panne en Raffaela Paton.

Voor meer informatie stuur ons een mail : info@allaboutartists.nl

Neem contact op