Op 4 augustus verschijnt de tweede single ‘Ball and Chain’ van haar nieuwe album ‘Fireflies in Nashville’. De opvolger van ‘Love Being a 70’s Child’, die in delen van de USA al met groot enthousiasme werd ontvangen en in Nederland een Top 10-notering in de iTunes Top 100 behaalde, schreef Lana samen met Alan Glass.

Hij werkte eerder met artiesten als Aretha Franklin, Amy Winehouse en Whitney Houston. “Ik zing af en toe demo’s in voor Amerikaanse artiesten en zo kwam ik in contact met Alan. Hij nodigde mij uit om naar Londen te komen om te gaan schrijven en dat was de basis voor dit laatste album”, aldus Lana.

Lana stopte al haar spaargeld in haar nieuwe album, dat door de Nederlandse recensenten al vergeleken werd met Lady Antebellum. Ze vertrok naar Nashville, de hoofdstad van de Country Music, om haar droom te realiseren. Inmiddels heeft het album airplay op zowel radio als TV in o.a. Nashville en Jackson, Tennessee en in California.

“Ik was onlangs weer een aantal weken in Nashville en Jackson voor wat radio en tv-optredens en in Jackson werd ik zelfs al herkend op straat.”, vertelt ze enthousiast. “Blijkt mijn clip van mijn eerste single vaak gedraaid te worden daar op TV, hoe leuk is dat. Ook heb ik in Nashville een backstage tour gedaan bij The Grand Ole Opry, het grootste en bekendste country music podium van de wereld. Daar ooit zelf nog een keer optreden staat bovenaan mijn bucketlist.”

Lana Wolf

Wil je op de hoogte blijven van Lana Wolf? Volg haar op social media of haar weblog

Videoclip: Ball and Chain

Videoclip: Love Being a 70’s Child

TV optreden Jackson USA

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

NEEM CONTACT OP