Loading...
Anne de Blok2019-04-17T14:33:49+00:00

Biografie Anne de Blok

Anne de Blok (24) geboren te Bussum, heeft vanaf jongs af aan haar passie gevonden in theater en film. Vanaf haar 7e jaar begon zij met zanglessen en het volgen van acteer- en musicallessen.

Na haar middelbareschooltijd, heeft zij een vooropleiding bij Act2Act in Amsterdam gevolgd. Hierna is Anne verhuisd naar Arnhem, waar zij muziektheater heeft gestudeerd aan het conservatorium van ArtEz Hogeschool van de Kunsten. In 2017 is zij afgestudeerd met haar eigen geschreven voorstelling Buiten De Lijntjes, waar een collectief uit is ontstaan.

Thrillermusical

In 2018 speelt Anne de hoofdrol van Tess in de thrillermusical ‘Schuld’ naar de bestseller van Mel Wallis de Vries. De cast van de thrillermusical Schuld bestaat verder uit Wieneke Remmers,  Ridder van Kooten Jamie Kampinga en Sjors Arts. De voorstelling werd  geregisseerd door Daniël Cohen (Rent, Spring Awakening), met muziek van Fons Merkies en is nog te zien tot en met maart 2019 door heel Nederland.

Shaffy

Ook is Anne vol enthousiasme gestart vorig jaar met theatergezelschap Shaffy85. Samen met zanger Stephan Peters, pianist Jochem le Cointre, bassist Floris Jan van den Berg en drummers Wouter Kühne en Tim Hennekes vertolkt Anne in een spannende, intieme voorstelling de liedjes van Ramses Shaffy om zo een jonge generatie kennis te laten maken met de oude meester van de Nederlandse kleinkunst.

Coke TV

Naast haar acteer- en werkzaamheden als zangeres presenteert Anne samen met Puck Veldhuizen het programma Frischicks, onderdeel van het youtube kanaal Coke TV van Coca-Cola Nederland. In deze reeks afleveringen, verrassen zij tieners met een onvergetelijke dag vol activiteiten.

Anne de Blok

Wil je op de hoogte blijven? Volg Anne de Blok via haar social media kanalen:

Showreel Anne de Blok 2019

Anne in de musical Schuld

Anne zingt Mateloos tijdens Ramses Shaffy Tribute

Anne in Coke TV

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

NEEM CONTACT OP