Na de release van ´Not so different´ komt op 16 september de tweede track van PATRICIA uit. De song My heart werd opnieuw geschreven door PATRICIA zelf samen met Albert Harvey

Memru Renjaan, Debrah Jade en JRell. Harvey tekende ook deze keer weer voor de productie van deze powersong die gaat over vallen en opstaan. 

PATRICIA: 

“My Heart is een powersong die gaat over doorgaan en in jezelf geloven. Iedereen, dus ook ik,krijg te maken met kritiek van anderen. Maar mij krijg je niet klein, want als ik val sta ik altijd weer op en ga door. Mij houdt je niet tegen”. 

Naast haar finaleplaats in The voice of Holland (2019), gaf PATRICIA (33) nu 2 jaar geleden haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in Tivolivredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende Clubs door heel Nederland en tekende voor het eerst bij een muzieklabel. In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You are the reason’ tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam. 

In 2020 werkte PATRICIA vooral aan nieuwe eigen muziek, die zij een jaar later presenteerde in het TV-programma We Want More en daarna uitbracht via de bekende streaming portals. In die periode ontmoette zij ook producer, componist en songwriter Albert Harvey (David Guetta, J.Balvin, Mr.Probz).

Volgend jaar staat naast nieuwe releases en een EP een tweede Clubtour op de planning.