Acteur en zanger Merijn Oerlemans en zangeres Nurlaila Karim gaan samen met 53 andere BN-ers de strijd met elkaar aan in het SBS programma De Alleskunner VIPS. In het programma moeten verschillende opdrachten worden uitgevoerd met als uiteindelijke doel een persoon aan te wijzen die… alles kan!

Vanaf vrijdag 11 maart kun je, naast Merijn en Nurlaila ook meestrijden met Ferry Doedens, Sylvia Geersen, Danny Froger, Mariska van Kolck, Sandor Janson, Justine Pelmelay en Jessica Mendelsen die ook meedoen met de afvalrace.

Het belooft een spannend seizoen te worden want de spelletjes zijn niet mis. Wat dacht je van het oplossen van een (leg)puzzel met ovenwanten aan, een brug bouwen van karton en satéprikkers of het afwegen van een kilo fruit zonder weegschaal? Wij duimen (zonder ovenwanten) mee voor een Haagse winnaar!

De Alleskunner VIPS is vanaf vrijdag 11 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6.