Raffaëla Paton helpt ex-verslaafde in TV-programma Been There, Done That

Jongeren die worstelen met een probleem krijgen in het EO-programma Been there, done that hulp van een bekende Nederlander. Geen willekeurig persoon voor het mooie plaatje, maar een ervaringsdeskundige. De BN’er in kwestie heeft hetzelfde doorgemaakt als de jongere en lijkt dus de aangewezen persoon om hem of haar te helpen.
In deze aflevering schiet zangeres Raffaëla Paton de 21-jarige Alex te hulp. Net als Raffaëla was hij jarenlang verslaafd aan drugs. Alex leefde al die jaren buiten de realiteit, maar sinds drie maanden gaat hij clean door het leven. Hij maakt nu voor het eerst kennis met zaken die heel normaal zouden moeten zijn, zoals werk en een simpel bezoek aan de tandarts. Raffaëla staat hem bij.
2019-03-25T15:22:06+00:00