Patricia van Haastrecht geeft op 10 mei haar eerste popconcert in Tivoli Vredenburg. De 29-jarige zangeres, die vanaf 1 februari in de liveshows staat van the voice of Holland, zingt niet alleen haar favoriete popsongs en liedjes die haar dierbaar zijn maar ook een aantal songs uit de shows waaronder de track ‘Rise Up’ waarmee ze alle coaches omver blies. Haar blind audition is inmiddels 2,9 miljoen keer bekeken op YouTube.

Quote Patricia: “The Voice geeft mij een fantastisch podium en naar aanleiding van alle positieve reacties en de vele vragen waar en wanneer ik optreed, leek het mij geweldig om samen met mijn eigen band een popconcert te geven. Een sprong in het diepe! Ik ga voornamelijk covers zingen van bestaande songs, maar sluit niet uit dat ik ook een aantal eigen stukken zing die ik momenteel aan het schrijven ben samen met diverse componisten en tekstschrijvers. Ik ben supertrots dat ik deze kans krijg en hoop dat iedereen die mij steunt dit moment op 10 mei met mij komt delen.

Patricia is momenteel te zien en te horen in de musical Mamma Mia! waarin zij onderdeel is van het ensemble en tevens understudy van Sophie, één van de vrouwelijke hoofdrollen.

Blind Audition-The voice of Holland

 

 

 

 

 

 

Tickets te koop via: