EliZe op Kinderprinsengrachtconcert 2018

Samen met drie jonge muzikale supertalenten treden EliZe, Jim van der Zee ( winnaar van The Voice 2018) en musicalster Vajèn van den Bosch op tijdens het Kinderprinsengrachtconcert 2018 op 18 augustus.

De 13-jarige pianist Joël Hillebrandt uit Koog aan de Zaan speelt al vanaf zijn vijfde piano. Hij studeert minimaal één uur per dag op de piano en componeert al eigen stukken, maar houdt ook van voetbal en rap. Joël zal op het Kinderprinsengrachtconcert samen met zangeres EliZe (Elise van der Horst) het nummer Count On Me van Bruno Mars spelen.

EliZe trad in 2007 ook al op tijdens het Kinderprinsengrachtconcert, toen samen met de inmiddels internationaal gelauwerde violiste Noa Wildschut.

De presentatie is in handen van Buddy Vedder.

2018-07-25T10:41:05+02:00
Ga naar de bovenkant