Zanger, acteur en presentator Matthijs van der Meer speelt dit najaar de rol van Wijze Varen in de familiemusical Woezel en Pip en de Tijdmachine. De show is door heel het land te zien vanaf oktober 2018 tot en met 19 mei 2019.

Het verhaal:

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf 2 jaar.

Na zijn opleiding aan de musicalacademie van Fontys Hogeschool voor de Kunsten was en is hij te zien in verschillende theaterproducties, concerten en als zanger/ presentator op evenementen. Matthijs was eerder te zien in de musical Heerlijk duurt het langst, de muziekproducties Taste Of Christmas en As You Like It! en zijn eigen one man show Mister Christmas.