Patricia Van Haastrecht heeft een rol te pakken in de hitmusical Mamma Mia, die dit najaar op 23 september in première gaat in het Beatrix Theater in Utrecht. Patricia neemt een esemble rol voor haar rekening en is understudy van Sophie, één van de hoofdrollen in de show met de grootste hits van ABBA.

In de musical het liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’ is vanaf 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op 23 september in première.

Hoofdrollen in de show worden oa gespeeld door Antje Monteiro (Donna), Jolijn Henneman(Sophie), Sophia Wezer(Tanja), Hilke Bierman(Roos), Soy Kroon (Sky), Dieter Troubleyn (Sam), Zjon Smaal (Harrie) en Emiel de Jong (Bart).

Patricia zong en speelde in de voorstellingen Toon, Liedjesman (2017), Vals Live on Stage (2016/2017), Peter Pan (2016), Ordinary Days (2015) en Ode aan Wilmink & Bannink (2014). Was vocalist bij Dinnershow Pandora, All You Need Is Love Kerstspecial (2017) en The Triolettes. Is mede-oprichtster van De Brug Musicaltheater. Patricia ontving in 2010 de Jos Brink Genesius Penning.