De track ‘Luv 4 Luv’ van Scaramouche ft. Tjindjara is inmiddels verschenen. De track is een cover van de wereldwijde hit van Robin S, die in 1993 onder andere op #5 binnenkwam in de Nederlandse Top 40 en in de Amerikaanse Billboard Top 100 stond. 25 jaar later vond Scaramouche het tijd om samen met Tjindjara deze klassieker in een nieuw jasje te steken. Tjindjara haalde eerder de halve finale van ‘The Voice of Holland’ en werkte samen met Dirtcaps aan de track ‘Bad Habit’. Daarnaast zong zij de titelsong van de gouden bioscoopfilm ‘Voor Elkaar Gemaakt’. Het producersduo Scaramouche haalde eerder successen in de Balkan en Spanje met hun track ‘Je Voyage’. De zomerse track is digitaal via alle portals verkrijgbaar en komt uit via Cloud 9 Music.

Scaramouche

Scaramouche bestaat uit de Dj’s/producers Joris van Dijk en Ronald Wolthuis. Ze zijn beiden met afzonderlijke projecten al meer dan tien jaar actief in de Dance-scène. De mannen kwamen elkaar tegen op een festival en bundelden vervolgens de krachten om vernieuwende muziekprojecten te starten. Hieruit ontstond het nummer ‘Je Voyage’ met de Franse zangeres Coral, het nummer werd een groot succes in de Balkan en Spanje.

Tjindjara

De Amsterdamse Tjindjara Metschendorp begon op 11-jarige leeftijd aan de dansacademie van Lucia Marthas. In 2005 deed zij mee aan het Junior Songfestival en behaalde de tweede plek. In 2015 werkt Tjindjara mee aan de track ‘Bad Habit’ van Dirtcaps. In 2014 was zij te zien en horen in de musical ‘Dreamgirls’ en speelde zij als understudy in 2015 de rol van Rachel Marron in de musical ‘The Bodyguard’. Vorig jaar zong Tjindjara de titelsong in van de gouden bioscoopfilm ‘Voor Elkaar Gemaakt’. De track, een samenwerking met Lulleaux, heet ‘Sitting In The Morning Sun‘ en heeft inmiddels meer dan 1 miljoen streams op Spotify. Dit jaar behaalde zij een vijfde plek in de halve finale van ‘The Voice of Holland’. In november staat Tjindjara op de Mas Palomas Pride op Gran Canaria samen met Robin S, de originele zangeres van Luv 4 Luv.