Niet elke succesvolle zangeres is automatisch een begenadigd actrice. Een uitzondering op deze regel is Carolina Dijkhuizen, die een dijk van een stem koppelt aan een veelbelovende acteercarrière. Daarnaast is ze actief als presentatrice en willen steeds meer organisaties haar inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter voor uiteenlopende evenementen.

Naast de successen die ze viert als actrice en musicalster, timmert Carolina ook als presentatrice aan de weg. In 2014 presenteert ze voor AVRO/TROS samen met Frits Sissing de bekende Musical Sing-a-Long voor een publiek van meer dan anderhalf miljoen kijkers. Met haar natuurlijke presentatiestijl en vermogen om de kijker te boeien oogst ze veel lof.

In 2015 volgt een klus als presentator van de Miss Nederland finale met Kim Kötter en in 2017 verzorgt ze de presentatie van The Grand Final in Ahoy Rotterdam van Jesus Christ Superstar. Hier interviewt ze on stage sterren zoals Ted Neeley, Tim Rice en Yvonne Elliman. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer bedrijven haar willen boeken voor een rol als interviewer, dagvoorzitter of presentator tijdens congressen, seminars en andersoortige evenementen.

Wilt u deze veelzijdige televisiepersoonlijkheid ook inhuren als interviewer, dagvoorzitter of presentator? Neem dan contact op met de medewerkers van Quality Bookings. Zij lichten de uitgebreide mogelijkheden om Carolina Dijkhuizen als spreker te boeken graag nader aan u toe.

Foto: Jan Jelle De Boer