De door pers en publiek zeer geprezen muziektheatervoorstelling In bed met Dietrich en Piaf speelt zich af op Kerstavond in het appartement van Marlene Dietrich. Hier wordt zij bezocht door de geest van de overleden Edith Piaf.  De extra kerstvoorstellingen van dit iconische Scrooge-verhaal zijn op 24, 26 en 27 december om 20.30 uur in De Hallen Studio’s in Amsterdam.

Een intieme, ontroerende en hilarische voorstelling over de ware en wonderlijke vriendschap tussen zangeres Edith Piaf, die het leven gulzig opdronk tot de laatste teug, en filmster Marlene Dietrich, die haar leven zeer zorgvuldig plande. Wat zochten deze totaal verschillende iconen bij elkaar ? En waarom klapte vriendschap?

In bed met Dietrich en Piaf speelt zich in 1987 in Parijs. Marlene vertoont zich al 10 jaar niet meer buiten. Edith is al ruim 24 jaar dood, maar dat weerhoudt haar er niet van om op kerstavond een bezoekje te brengen aan haar voormalige goede vriendin, om verhaal te halen. Tijdens de nachtelijke confrontatie wordt duidelijk hoezeer deze diva’s van elkaar verschillen, maar ook hoeveel de twee nog van elkaar houden. Heden en verleden vloeien door elkaar heen als Edith en Marlene ieder hun eigen versie van de gebeurtenissen geven. Humor, nostalgie, feit en fictie vormen een verrassend geheel in dit briljant hersenspinsel van Daniël Cohen.

Frédérique Sluyterman van Loo (o.a. Adèle, Conny, Jasperina- De Grote Drie en Billy Elliot) en Irene Kuiper (o.a. Billy Elliot en Sister Act) spelen resp. Dietrich en Piaf.  Ger Otte (o.a. Ciske de Rat en Beauty and the Beast) vertolkt alle mannen in hun leven.

De extra voorstellingen zijn op 24, 26 en 27 december in TV Studios De Hallen Amsterdam. adres: de Hannie Dankbaarpassage 18, 1053 RT Amsterdam.
aanvang voorstelling: 20:30   uur  borrelen en dansen: vanaf 22:00 uur !  Kaarten: www.ticketkantoor.nl/events/inbedmet

                                                                        WEBSITE IN BED MET DIETRICH EN PIAF