Zangeres en actrice Carolina Dijkhuizen, die dit seizoen te zien is in Expeditie Robinson, is vanaf nu exclusief te boeken bij Jan Vis Artiesten en Evenementen! De afgelopen jaren was Carolina voornamelijk te zien in het theater in diverse hoofdrollen, waaronder de musicals ‘Sister Act’, ‘Dreamgirls’, ‘Musicals in Concert’ en ‘The Bodyguard’. Momenteel tourt ze door heel Nederland samen met Lenette van Dongen en Cystine Carreon en de musical ‘Vamos’

Op TV kennen we haar, naast haar deelname aan Expeditie Robinson, van Wie is de Mol?, Beste Zangers en The Big Music Quiz. Als actrice was Carolina te zien in series als Moordvrouw, Charlie, Spoorloos Verdwenen en Spangen. Vorig jaar bracht Carolina haar debuutalbum ‘More Than A Woman, A Tribute To Bee Gees’ uit.

Carolina Dijkhuizen is voor zangoptredens op twee manieren te boeken. Ze heeft haar eigen ‘Dance Classics’-show (mét dansers) waarin ze de grootste hits van diva’s als Donna Summer, Jennifer Lopez, Robin S, Whitney Houston en Beyoncé ten gehore brengt. Daarnaast treedt ze voor haar ‘Musical’-show op met een pianist, waarmee ze een selectie van de mooiste musicalsongs uit o.a. Aida, Lion King, The Bodyguard en Annie zingt.